Saturday, October 27, 2012

Video Just For Fun

Heyyoh~

Salam Aidiladha,Cik Fatin Nurhanis ni dah tertanya-tanya bila aku nak update blog Aww muahhh :*
 Ohhya sempena hari raya yang rasa macam tak raya ni aku dengan Jah ada buat video lagu lah kononnya. Actually boleh dikatakan untuk kenangan lah kan, sebab next year kalau ada rezeki aku nak sambung belajar. Jah pulak akan bertemu dengan abam SPM yang tersangatlah hennnshem  tu :) Bukan senang nak buat video ni,rasa macam *&^%$#@ je haaaaa. Tapi bila tengok balik rasa kelakar campur seronok pun ada. Watch it .... ...

Sebelum tengok pause dulu music yang awesome tu :P

Maroon 5-Payphone
video

video

video

Haaaa video yang jadi ada,tapi malas nak upload.Mmmmaybe one day aku akan rindukan saat-saat bersama Jah :')

Video tambahan


video

Just for fun!
BYE!

No comments:

Post a Comment